Одеситам розповіли, як приготувати традиційні страви півдня Одещини

0

Мешканка села Виноградівка Болградської громади Одеської області Олена Кулаксиз приготувала традиційні страви півдня Одещини – sarma та gevrek. У перекладі з гагаузької – голубці та хрустики.

Про це повідомляє інформаційна агенція «Юг.Today».

Для сарма жінка підготувала начинку з додаванням приправи за власним рецептом. Виноградні листя заготовила влітку та використовує увесь рік. В її родині сарма люблять.

А ще приготувала хрусткі «gevrek», як робила її мати. Раніше хрустики можна було побачити на весільному столі. Готуються gevrek швидко та легко.

Детальніше дивіться у відеосюжеті.

Больше новостей на нашем телеграм-канале: https://t.me/volnorezodessa